Solceller

0

Man köper ofta solcellspaneler för att producera el på taket. När du köper solceller är det viktigt att de är enkla att installera och att du får med rätt tillbehör där regulatorn är en viktig komponent.

En solcell, eller fotovoltaisk (eng. photovoltaic) cell, är en elektrisk anordning som omvandlar energin av ljus direkt till elektricitet genom fotovoltaiska effekten, vilket är ett fysiskt och kemiskt fenomen.

Det är ofta inte antalet Kw som är det som kostar pengar utan själva installationen. Tänk också på om det är ett bra solläge för solcellerna och hur panelerna ska placeras.

Hur mycket kostar solceller?

Priset för en villa brukar ligga på 100 000 kronor och uppåt. Ifall du vill installera dem på en båt kan du få en installation för 7000 kronor inklusive solcellerna. Du kan köpa solceller på nätet på Bygghemma, CDON, Elgiganten eller någon av nätjättarna Amazon eller Abibaba Express.

Share.

About Author

Nyheter inom klimat, miljö och hållbar utveckling: På klimatinnovationer skriver jag om klimatnyheter och spännande projekt inom miljösektorn både nationellt och globalt. Vad händer inom hållbarhetsområdet, sustainability och med grön teknik.

Leave A Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Share via
Copy link