Nanogas sensor som övervakar föroreningar

0

AerNos visar AerIoT ™ på som utsågs till CES 2019 Innovation Award Honore. Företagets nano-gassensor modul används för att övervaka föroreningar, upptäcka farliga gaser. AerIoT kan integreras i tredje parts IoT-anslutna produkter som smarta apparater, kabiner i fordon, miljökontroll system, drönare och luftreningsystem.
AerIoT integrerar en liten AerNos 3x3mm multi-gassensor i en modul som levererar branschledande känslighet (till ppb-nivåer), realtidsdata, absolut avkänning, självkalibrering och deras lösning har låg strömförbrukning.

Sensorn är inrymd i en liten modul som kan leverera komplett bearbetning och integreras med IoT-produkter exempelvis i kläder vilket är användbart i mängder av olika tillämpningar som att övervaka den personliga hälsan, i förvarings sensorer och transport nätverk.

Share.

About Author

På klimatinnovationer skriver jag om klimatnyheter och spännande projekt inom miljösektorn både nationellt och globalt. Vad händer inom hållbarhetsområdet, sustainability och med grön teknik. Vi skriver om de bästa nyheterna inom klimat, miljö och hållbar utveckling

Leave A Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Share via