Nanogas sensor som övervakar föroreningar

0

AerNos visar AerIoT ™ på som utsågs till CES 2019 Innovation Award Honore. Företagets nano-gassensor modul används för att övervaka föroreningar, upptäcka farliga gaser. AerIoT kan integreras i tredje parts IoT-anslutna produkter som smarta apparater, kabiner i fordon, miljökontroll system, drönare och luftreningsystem.
AerIoT integrerar en liten AerNos 3x3mm multi-gassensor i en modul som levererar branschledande känslighet (till ppb-nivåer), realtidsdata, absolut avkänning, självkalibrering och deras lösning har låg strömförbrukning.

Sensorn är inrymd i en liten modul som kan leverera komplett bearbetning och integreras med IoT-produkter exempelvis i kläder vilket är användbart i mängder av olika tillämpningar som att övervaka den personliga hälsan, i förvarings sensorer och transport nätverk.

Share.

About Author

Nyheter inom klimat, miljö och hållbar utveckling: På klimatinnovationer skriver jag om klimatnyheter och spännande projekt inom miljösektorn både nationellt och globalt. Vad händer inom hållbarhetsområdet, sustainability och med grön teknik.

Leave A Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Share via
Copy link